Het leven van een makelaar wordt op zijn kop gezet wanneer hij ontdekt dat hij een kleindochter heeft. Met hulp van zijn buurvrouw leert hij om zorgzaam te zijn.
Titel
And so it goes
Regisseur
Rob Reiner
Componist
Marc Shaiman
Acteur
Michael Douglas Diane Keaton
Taal
Engels
Uitgever
E One, 2014
1 dvd-video
Oorspr. opname
2014
Speelduur
ca. 90 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
8713045242800

Besprekingen

Amerikaanse romantische komedie van Rob Reiner (When Harry met Sally) met Michael Douglas en Diane Keaton. Oren is van beroep makelaar en van karakter een vervelende man. Zijn buurvrouw echter is een behulpzame, gevoelige vrouw. Wanneer de zoon van Oren, waar hij al jaren geen contact mee had, opeens voor zijn deur staat en vraagt of Oren op zijn negenjarige dochter wil passen omdat hij naar de gevangenis moet, weet Oren zich geen raad. Gelukkig wil de zorgzame buurvrouw zijn kleindochter in huis nemen. Zo komen buurman en buurvrouw ondanks hun tegengestelde karakters nader tot elkaar. Fabian Melchers (Telegraaf 7-8-‘14) geeft 2 1/2 ster en zegt: ‘De humor is oubollig en het verhaal verloopt teleurstellend veilig volgens het boekje. Toegankelijk en licht verteerbaar is And so it goes wel, dus misschien zit een avondje ongecompliceerd vermaak er nog wel in.’ André Waardenburg (NRC 7-8-'14) geeft 3 sterren: ‘And So It Goes is zeker geen hoogvlieger, maar door het meedoen van Douglas (19…Lees verder

Over Rob Reiner

CC BY 2.0 - Foto van/door Commonwealth Club from San Francisco, San Jose, United States

Robert (Rob) Reiner (New York, 6 maart 1947) is een Amerikaans acteur, regisseur en hij verzorgt film- en televisieproducties. Hij is de zoon van acteur Carl Reiner.

Levensloop

Hij kreeg internationale bekendheid met zijn rol als Michael Stivic (alias 'Meathead' - 'Gehakthoofd'), de linkse schoonzoon van Archie Bunker, in de komische televisieserie All in the Family. In de jaren tachtig en negentig ontwikkelde Reiner zich tot regisseur, met als bekendste films Stand by Me, The Princess Bride, Misery, When Harry Met Sally... en A Few Good Men. Voor A Few Good Men kreeg hij een Oscar-nominatie in de categorie Beste Film. Reiner is ook bekend als anti-rookactivist.

Persoonlijk

Reiner kreeg in 1969 een relatie met actrice en regisseuse Penny Marshall, met wie hij in 1971 trouwde. Hij adopteerde haar …Lees verder op Wikipedia