Boek
Nederlands

De wisselaar : vertel niemand wat je gaat doen

Maren Stoffels (auteur), Geert Gratama (illustrator)
+1
De wisselaar : vertel niemand wat je gaat doen
×
De wisselaar : vertel niemand wat je gaat doen De wisselaar : vertel niemand wat je gaat doen

De wisselaar : vertel niemand wat je gaat doen

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
De jongen Anders wordt ingeschakeld door het Wisselkantoor vanwege zijn bijzondere gave: hij kan met mensen van leven wisselen. Maar dit geheimhouden voor zijn tweelingbroer is moeilijker en minder leuk dan gedacht. Met zwart-witillustraties. Vanaf 9 jaar.
Onderwerp
Magie
Titel
De wisselaar : vertel niemand wat je gaat doen
Auteur
Maren Stoffels
Illustrator
Geert Gratama
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Leopold, 2022
172 p. : ill.
ISBN
9789025883157 (hardback)

Besprekingen

Een origineel jeugdboek over Anders, een jongen met een bijzondere gave: hij kan van leven wisselen met andere mensen. Hij wordt ingeschakeld door het Wisselkantoor, en krijgt zijn eerste klus. Maar is dat Wisselen wel zo leuk? Anders mag namelijk níémand vertellen over wat hij doet. En dat is niet makkelijk als je een tweelingbroer hebt… Vlot en met humor geschreven. Met grappige zwart-witillustraties. Voor kinderen vanaf 9 jaar. Maren Stoffels (Amsterdam, 1988) is schrijver en jeugdauteur. Haar werk won meerdere literaire prijzen, zoals de Hotze de Roosprijs en de Prijs van de Jonge Jury.

Over Maren Stoffels

Maren Inne Stoffels (Amsterdam, 13 januari 1988) is een Nederlandse schrijfster.

Biografie

Stoffels begon op haar 15e met schrijven van haar gepubliceerde boeken. In 2006 behaalde zij haar mavodiploma.

Doorbraak en daarna

Op haar 15e besloot Stoffels haar verhalen te sturen naar Uitgeverij Leopold, waar men wel enthousiast was, maar men vond haar nog te jong. Twee jaar later verscheen haar eerste boek, Dreadlocks & Lippenstift, waarmee ze op 17 april 2005 in Utrecht de Prijs van de Jonge Jury en de Debuutprijs won. Na dit debuut volgden Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup, die samen met Dreadlocks & Lippenstift een trilogie vormen over het leven van hoofdpersonage Sofie. Tussen het uitbrengen van Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup zitten vier maanden.

Stoffels volgende boek, Sproetenlie…Lees verder op Wikipedia